مشاوره حقوقی رایگان - اجاره یک ماهه دادم مستاجر تحویل نمیده!!!

درود
یک واحد سوئیت به یه نفر خانوم اجاره دادم سی روزه طرف نه پول میده نه خونه رو .. خودشم حتی یک روزم اونجا نمونده!!! فقط وسایل منزلشو گذاشته رفته ...
من کاره اجاره روزانه تو انزلیه بهش زنگ میزنم میکه 200تومن مالم اونجاست نگران نباشید میدم!!!! الان داره به سه ماه می‌کشه.. یک هفتس دیگه جواب زنگمم نمیده!!! خونه رو دست نوشتی دادم بهش امضا کرده یه کارت ملیم گرفتم هیچ پولیم بهم نداده ....
لطفاً بگید چیکار کنم به پولم برسم و وسایلشم ببره

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . به عنوان اولین اقدام از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای در خصوص تخلیه برای مخاطب ارسال و مهلتی عرفی برای تخلیه تعیین نمایید .