مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

باسلام لطفا و خواهشا راهنمايي بفرماييد
همسر بنده يكسال گذشته با داشتن كليد در شرايط فشار روحی و اقتصادی مرتكب سرقت از منزل فاميلشان شد و مقداری طلا و كمی پول نقد را برداشته و تا الان همه انها را نگه داشته بدليل پشيمانی و عذاب وجدان از اينكار. حال يكسال است فاميلشان شكايت كرده و ده برابر مال سرقت شده را در پرونده اي كه در اگاهي تشكيل داده را عنوان كرده و بهمين دليل همسر من ترسيد كه هر بار برود و مال را پس بدهد تا اينكه الان با وجود دوربين مدار بسته در كوچه و رديابي موبايل همسرم بازپرس پرونده حكم دستگيري همسرم را گرفتند و اكنون همسرم قصد دارد بصورت خود معرف به اگاهي برود و تمام همون مقدار طلا را كه برداشته را پس بدهد در صورتيكه شاكي به همه گفته طلاي من بيشتر بوده و ده برابر ان چيزي كه به سرقت رفته را ميخواهد و ممكن است رضايت ندهد همسر بنده هيچ سابقه اي ندارد بينهايت ميترسد كه برود حال با تمام اين موارد اگر برود ايا ممكن است شاكي بخواهد بيشتر بگيرد ؟ مجازات سرقت در حاليكه خودش را معرفي ميكند و طلا را پس ميدهد برايش چقدر است ؟ ايا زنداني ميشود ؟ايا با وثيقه امكان ازادي و نرفتن وي به زندان در اولين جلسه دادگاه ممكن است ؟؟ خواهشمندم راهنمايي بفرماييد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرار کردن فایده ای ندارد. تا کی میخواهد فرار کند. خودش را معرفی کرده و مال مسروقه را پس بدهد و اظهار ندامت و پشیمانی کند.