مشاوره حقوقی رایگان - اگر در یک آپارتمان فقط یک نفر از مالکان راضی به فروش آپارتمان نباشد می توان وی را مجبور کرد؟

با عرض سلام و خسته نباشید.
سوالی داشتم که اگر محبت فرموده راهنمایی کنید سپاسگزار خواهم بود.
بنده تا جایی که مطلع هستم، اگر یک دستگاه آپارتمان فرسوده باشد و تمامی مالکان بخواهند آن را بازسازی نموده به جز یک مالک، در صورت تایید کارشناس دادگستری، آن مالک باید همکاری کند با دیگر مالکان.
حال سوال حقیر این است که اگر آپارتمانی فرسوده باشد و خریداری نیز باشد که بگوید زمین آپارتمان را از مالکان می خرد، اگر به جز یک مالک، همه موافق فروش باشند ، آیا می توان آن مالک را مجبور به فروش ملک کرد؟
سپاس فراوان از لطف و توجه شما

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مالک را نمی توان مجبور به فروش ملکش نمود مگر دستور قضایی باشد .