مشاوره حقوقی رایگان - فروش ساختمان

سلام
ساکن یک آپارتمان 12 واحدی هستم که ساختمان دارای دو قسمت 8 واحدی جنوبی و 4 واحدی شمالی است. راهرو و پارکینگ و موتورخانه و راه پله مشترک است و فقط پشت بام ها جدا است.
ساختمان 18 سال قدمت دارد و بشدت هزینه دارد و بسیار رو به تخریب است. سنگ های نما در حال جدا شدن است . دیوار ها ترک برداشته ، کف حیاط نشست کرده و چاه آن پرشده و با تخلیه هم درست نمی شود و باید چاه جدید کنده شود به طوریکه فاضلاب در حیاط جاری شده است.
8 واحد مایل به فروش یکجای ساختمان به صورت ملک هستند زیرا حداقل 40 درصد گرانتر می توانیم بفروشیم و 4 واحد دیگر تمایل ندارند. با توجه به اینکه بیش از 50 درصد میخواهیم بفروشیم آیا مخالفت 4 واحد دیگر قابل اعتنا است و یا باید شکایت کنیم تا دادگاه با بررسی وضعیت خرابی ساختمان آن را غیرقابل سکونت تشخیص دهد و اقدام به فروش ساختمان کند و سهم هر واحد را بدهد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای فروش باید با موافقت همه همه مالکان باشد مگر..
در صورت شکایت طبق قانون قاضی نمی تواند شخصی را. مجبور به فروش نماید حتی اگر ساختمان قابل سکونت نباشد . ولی اگر همه واحدها. قصد تجدید بنا داشته باشید می توانید ..