مشاوره حقوقی رایگان - فروش ساختمان فرسوده

سلام خسته نباشید من درمجتمع پنج واحدی زندگی میکنم وبدلیل فرسودگی ساختمان تصمیم به فروش وتوافق نامه ای تنظیم کردیم و هر پنج مالک امضا کردیم تا حالا 4 مرتبه ساختمان فروش رفته ویکی از مالکان که ساکن هم نیست به بهانه ای معامله را بهم میزند ما هر بار توافقنامه ای مینویسیم وایشان امضا میکند تا موقع انجام معامله صورت میگیرد ایشان به بهانه ای معامله.را نمیگذارد انجام شود آیا ما 4 مالک میتوانیم از ایشان شکایت کنیم چونکه ساختمان ما دیگر نزد املاکیها بد نام شده لطفا راهنمایی کنید ما. چه کار قانونی میتوانیم انجام دهیم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند مشاعی دارید می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.
اگر سند جدا دارد هر واحد می تواند سهم خود را انتقال دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مال مشاعی است به اجرای ثبت مراجعه کنید و درخواست افراز ملک دهید. در صورت عدم افاقه ، از طریق دادگاه ، اقدام به اخذ دستور فروش کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات این ادعا دارید و علت کتمان آن را می‌توانید با دلایل محکمه پسند به اثبات برسانید می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مال به صورت مشاع است و قابل تفکیک نیز با دریافت گواهی عدم افراز از اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک میتوانید دستور فروش مال مشاع بگیرید اما اگر ملک قابل تفکیک می باشد باید هر یک سهم مشاع خود را طی دادخواستی تقاضاکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نیاز به توافق همه ی مالکین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت توافق لازم است و با اجبار ممکن نیست مگر اینکه از دادگاه دستور فروش اخذ کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی توانید مجبورشون کنید حتی دادگاه هر کسی آپارتمان خودش را جداگانه بفروشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فروش مال مشاع غیر قابل افراز بدهید.