مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد صورتجلسه و رای کمیسیون 140 فراجا

باعرض سلام و تحیات فراوان خدمت شما عزیزان وکلای دادراه بنده جانباز 10درصد از ناحیه گوش و سر میباشم تمام کارهای جانبازی مو انجام دادم و مدت 2ماهه میشه که کمیسیون شورای عالی پزشکی در تهران بیمارستان امام سجاد رفتم و تعیین درصد شدم و تقریبا 5روز پیش توی سیستم سامانه سالک یا خلاصه وضعیت رفتم شماره حکم جانبازی ام ثبت شده ولی متاسفانه صورتجلسه کمیسیون 140 فراجا به یگان خدمتی ام ارسال نشده که بتوانم دفترچه بیمه خدمات درمانی خودم را کد دار نمایم بیزحمت جواب سوال را با متن و تیتر زیادی بنویسید راهنمایی ام کنید ممنون و سپاسگزارم عزیزان وکلا

پاسخ ها :

صورتجلسه کمیسیون 140 فراجا رای کمیسیون 140 فراجا