مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سه دانگ آپارتمان به فرزندم در قبال تضمین

با سلام و احترام ، دارای دو فرزند (پسر و دختر) هستم . با پسرم یک واحد آپارتمان شریکی خریدیم (سه دانگ واحد به نام من و سه دانگ بقیه به نام پسرم ) ، پسرم ازدواج کرده و در همان واحد آپارتمانی خریداری شده سکونت می نمایند ، قصد دارم سه دانگ خودم را نیز به پسرم واگذار نمایم اما به شرط اینکه پسرم تضمین دفتری دهد مقدار معینی طلا (سکه یا طلا با عیار مشخص ) در زمان ازدواج دخترم ، جهت جهیزیه و .... به دخترم یکجا تحویل دهد ، این کاررا چگونه میتوانم انجام دهم .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صورت عقد صلح یا بیع قابل انجام است