مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

من از سال 1390 که منزل سه طبقه ای را خریده ام و به دو خواهرم که یکی از آنها متاهل و دارای دو فرزند است اجازه دادم در دو طبقه آن ساکن شوند چون آنها بی خانمان بودند. سکونت آنها در این دو طبقه بدون عقد هیچگونه قراردادی بود. خودم هم در یکی از طبقات ساکن هستم. در سال 90 تا 93 همسر خواهری که در طبقه اول ساکن بود از زندان آزاد شد و همراه خواهرم در آن طبقه زندگی میکند. در طول این سالها هیچ قراردادی مبنی بر سکونت آنها در کار نبوده و هدفم فروش این سه طبقه و تبدیل به احسن در زمان مناسب بوده. ولی شوهر خواهرم که هر گونه خلافی در جامعه انجام داده به زور به بهانه خواهرم در این ساختمان ساکن است و به هر جا که میرود آدرس اینجا را به عنوان محل مسکونی میدهد و لذا از سوی هر مراجع قضایی آدرس محل سکونت من بعنوان محل سکونت ایشان درج میشود. حتی ایشان به همسایگان مراجعه کرده و شهادتنامه ای ترتیب داده که ایشان به اتفاق خانواده از سال 1390 ساکن بوده و اثاث منزلشان نیز در اینجاست. ایشان به تخریب وسائل منزل من (طبقه اول که خواهرم بدون هیچ قراردادی ساکن است) از جمله آیفون درب منزل و غیره پرداخته و حتی در پارکینگ خانه من علیرغم مخالفتم شبانه روزی ساکن است و شیشه میکشد و پول آب و برق و گاز مصرفی را نیز نمیدهد و هرچه اعتراض میکنم هم من را کتک میزند و هم فحاشی میکند و از منزل من بیرون نمیرود. خواهش میکنم راهنمایی کنید من چطور میتوانم در دادگاه طرح دعوی کنم و چطور میتوانم ورود به عنف را اثبات کرده و مانع از ورود ایشان به ساختمان محل مسکونی ام که تماما در ملکیت من هست بشود. توجه بفرمایید که هر جرم پیدا و پنهانی که ایشان مرتکب شود به ضرر من هست چون ملکیت این محل به نام من است و من باید برای هر خلاف ایشان جوابگو باشم پس به نفع من است از ورود و سکونت ایشان به این ساختمان جلوگیری کنم ولی فقط راهش را نمیدانم. این پروسه چه مقدار زمان طول میکشد که به نتیجه برسد؟ من از چه طریقی باید اقدام کنم؟ چگونه؟ چه دلائل محکمه پسندی میتوانم ارائه کنم که به نتیجه برسم؟ لطفا راهنمایی ام کنید. متشکرم

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

در صورتی که سند رسمی دارید می توانید دعوی خلع ید و مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید تا هم اجرت المثل سالهای تصرفش را بگیرید و هم از ملک بیرونش کنید