مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بخاطر شرط بندی

حسابم بخاطر شرطبندی توسط دادسرا تهران بسته شده باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبلا از هر کاری سامانه ثنا ثبت‌نام کنید
سپس وارد سایت اعلامی دادستانی در خصوص قمار شوید و اطلاعات خود را وارد کنید.
اگر نمی توانید وارد سایت شوید می توانید با دادستانی واحد معاونت فضای مجازی تماس بگیرید تا اطلاعات شما را ثبت کند تا بتوانید وارد سایت شوید.
بعد از مدتی دادستانی براساس اطلاعاتی که وارد کردید موضوع را بررسی می کند و پرونده جهت انجام تحقیقات و رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال می کند( البته ممکن است دادستانی بعد از بررسی و با اخذ تعهد حساب های شما را باز کند که اخیرا معمولا پرونده ها را به دادسرای شهر شخص مورد نظر ارسال می کند) که بعد از ثبت پرونده از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ ارسال میشه و شما می توانید از طریق شعبه دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید.
مجازات قانونی قمار و شرط بندی تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق است که امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد و معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.
اگر مبلغی از سایت شرط بندی به حساب شما واریز شده باشد به نفع دولت ضبط میشه .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا وارد سایت دادستانی بشوید و تمام مشخصات خود و حساب های بانکی و گردش حساب را ذکر نمایید
و سپس زمان جلسه دادرسی دادسرا در سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد
شد
و ممکن است با گرفتن تعهد ،
پرونده شما مختومه گردد یا مجازات شما تعلیق بشود یا برای شما حکم محکومیت صادر بشود
در هر حال صدور حکم به نفع شما ، بستگی به دفاعیات قانونی شما خواهد داشت