مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب و کارت بانکی

سلام خسته نباشید. من توی سایت شرطبندی بازی کردم و کارتم بعد از مدتی مسدود شد از طرف پلیس فتا
پروندمو فرستادن دادسرا
امروز برام ابلاغیه اومد رفتم دادسرا پیش بازپرس به من گفت دیگه تکرار نکن این کارو
دوتا برگه رو امضا کردم گفت برو به سلامت منم دیگه اینقدر اعصابم خورد بود نخوندم چیه ک دارم امضا میکنم ولی بازپرس به من گفت ک من تخفیف میدم بهت و پروندتو همینجا میبندم به شرطی ک دیگه دنبال این کار نری به نظر شما اون دوتا برگه برگه تعهد بود ک من امضا کردم ؟
چطور باید متوجه بشم این موضوعو؟
کارت بانکی هام هم مسدود هستن چ زمانی از مسدودی در میاد ؟ چطور باید پیگیری کنم این موضوعو چقدر زمان میبره ک کارت های بانکی من از مسدودی در بیان؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

بله بعد از صدور قرار مناسب له شما .امکان پیگیری از دادسرا برای رفع مسدودی صورت میگیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صبر کنید تا قرار صادر شود سپس درخواست رفع مسدودی حساب دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد |

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید