مشاوره حقوقی رایگان - سلام من دوماهه حسابم مسدود شده بانک تجارت‌ به خاطر سایت شرط بندی چکار کنم تا حسابم باز بشه

سلام من دوماهه حسابم مسدود شده بانک تجارت‌ به خاطر سایت شرط بندی چکارکنم تاحسابم بازبشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در سایت ers ثبت نام نمایید یا به خیابان شریعتی مراجعه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق بانک مرجع توقیف حساب را پیدا نموده و از طریق مرجع مذکور به دنبال رفع مسدودی باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید و ابتدا باید به موضوع جرم رسیدگی شود
و شما باید به شعبه توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع را باید از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری نمایید مرتکب جرم شده اید متاسفانه و احتمالا برای شما مجازات نیز تعیین خواهد شد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید منتظر باشبد تا مرجع دستور دهنده تعیین تکلیف نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازی به اقدامی از جانب شما نیست ابلاغ میشه به شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق بانک به شعبه قضایی دستور مسدودی حسابتان مراجعه و پیگیری فرمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دادستانی کل کشور مراجعه و محتملا پس از عزیمت به دادسرا رفع مانع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شعبه رسیدگی کننده پیگیری کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید اط طریق پلیس فتا پیگیر باشید