مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تمکین و عدم سازش

باسلام واحترام
باتوجه به اینکه بنده دادخواست الزام به تمکین داده ام و احتمالا به دلیل محکومیت ضرب و جرح رد خواهد شد.
سئوال اول . آیا امکان تعجیل در زمان دادرسی وجود دارد ؟ زمان دادرسی 4ماه بعد مقرر گردید
2. آیا امکان دادخواست صدور گواهی عدم سازش از سوی مرد وجود دارد ؟

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام
1. امکان تغییر زمان دادرسی وجود ندارد
2 با طرح دعوای طلاق از طرف شما امکانپذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما اعلام کنید و از سعبه حضورا بخواخید تا زمان را تغییر دهد