مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک برگشتی

سلام. یک چک 40 میلیونی دارم که تاریخش برای یک ماهه پیشه، یک ماه میشه که صاحب چک ده روز ده روز زمان میخره و میگه حتما پرش میکنم که تا الان خبری نشده، میخاستم بدونم میشه مستقیم بدون مراجعه به دادگاه از طریق اجراییات اداره ثبت اقدام کنم؟ و اینکه صاحب چک یک سند آپارتمان 3طبقه به نام خودش داره که دو طبقه رو فروخته و هنوز تفکیک سند نشدن و 100 میلیون هم رهن بانکه این آپارتمان، میشه همین ملکشو بعنوان مال معرفی کنم؟ و اگه مثلا ارزش ملکش 500 میلیون تومان باشه برای 40 میلیون تومان طلب من میذارنش مزایده یا خیر؟ اگه راه بهتری هم سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. ممنون از وقتی که میذارید.

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

بله
شما هم می توانید از طریق اجراییات ثبت و هم از طریق دادگاه طلب خودتون رو مطالبه کنید