مشاوره حقوقی رایگان - آیا به کارکنان رسمی شهرداری که با دستور بازپرسی تعلیق شده اند حقوق پرداخت خواهد شد ؟

با سلام.
آیا حقوق و مزایای کارمند رسمی شهرداری که به اتهام ارتشاء و با دستور بازپرس تعلیق شده کلا قطع میشود یا نه ؟ اگر کلا قطع نمیشود میزان پرداخت حقوق به چه صورت خواهد بود ؟ و نکته آخر اینکه آیا زمان مشخصی برای رسیدگی به همچین مواردی وجود دارد یا خیر و هر زمان که طول بکشد باید منتظر رای دادگاه بماند ؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، در صورتی که حکم برائت بگیرید حقوق معوقه شما پرداخت میشه در غیر اینصورت با توجه به حکم دادگاه رفتار میشه یعنی اگر انفصال موقت بشه در اون مدت حقوقی به شما تعلق نمی گیره و جزو سنوات خدمت شما هم محسوب نمیشه البته باید مجازات هیأت رسیدگی به تخلفات اداری رو هم مد نظر قرار داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هنوز در حال خدمت باشبد بله. اما تحت شرایطی ممکن است کاهش یابد و رد مال گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تعلیق حقوق پرداخت نمی شود.
در صورتی که قرار منع تعقیب یا حکم برائت صادر شود حقوق ایام تعلیق به حساب شما واریز می شود.