مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال مدرک تحصیلی فرزندان ایثارگر

با سلام. از سال 87 بامدرک فوق دیپلم در یک ارگان دولتی مشغول به کار شدم. در سال 92 مدرک کارشناسی فناوری اطلاعات گرفتم اما از ان زمان در کار غیر تخصصی و غیر کارشناسی به کار گیری شدم.با توجه به قانون تبدیل وضعیت خانواده ایثارگران در حال طی کردن روند استخدام رسمی (از نیروی شرکتی به رسمی قطعی)شدن هستم اما اداره مدرک تحصیلی بنده را دیپلم ردکرده آیا شانسی برای احقاق حق در خصوص اعمال مدرک کارشناسی را دارم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله