مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست و منع تعقیب و جلب به دادرسی

باسلام
کیفرخواست چیست؟ و بازپرس رای صادر کرده قرار منع تعقیب و قرار جلب به دادرسی صادر کرده و پرونده با اعتراض شاکی به شعبه 104 کیفری صادر شده است، لطفا راهنمایی بفرمایید قرار جلب به دادرسی یعنی چه و پرونده به شعبه 104 کیفری ارسال شده چی میشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کیفرخواست یعنی بازپرس اتهام را وارد دانسته و پرونده جهت رسیدگی و صدور رای به دادگاه ارسال میشود جلب به دادرسی هم همین مفهوم را دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اتهام انتسابی توسط بازپرس وارد تشخیص داده شده لذا جهت رسیدگی به دادگاه ارسال شده است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

قرار جلب به دادرسی همان کیفرخواست در قانون قدیم آیین دادرسی کیفری می باشد و در مواقعی که در بازپرسی مجرم شناخته شوید صادر می گردد و پروانه به دادکاه ارسال می شود.در دادگاه (شعبه مربوطه )نهایتا حکم صادر خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار جلب به دادرسی به معنای قبول اتهام . رسبدگی دردادگاه کیفری است . اما قرار منع تعقیب به معنای عدم قبول اتهام است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی از نظر بازپرس ، اتهام متوجه متهم میباشد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرار جلب به دادرسی یعنی اتهام متوحه متهم بوده وبرای تعیین مجازات به دادکاه کیفری ارسال میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا چند شکایت بوده بابت بعضی از آنها تبرئه و بابت سایر آنها جهت صدور حکم به دادگاه رفته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شعبه دادسرا اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می کند و دادگاه نیز وقت رسیدگی تعیین می کند و با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر قرار منع تعقیب صادر شود در صورت اعتراض به قرار منع تعقیب دادسرا پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه کیفری دو ارجاع میشه و دادگاه با بررسی محتویات پرونده و لایحه اعتراض اگر تحقیقات ناقص باشد پرونده را جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می‌کنه و بعد از انجام تحقیقات اظهارنظر می کند یا بعد از بررسی اگر اعتراض را وارد بداند قرار جلب به دادرسی صادر می‌کنه تا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال بشه و اگر اعتراض را وارد نداند قرار دادسرا را تایید می کند و معمولا قرار دادسرا در دادگاه تایید می شود.
توجه داشته باشید دادگاه جهت بررسی اعتراض تشکیل جلسه نمی دهد.