مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه آپارتمان

یک واحد آپارتمان را پدر بنده با قولنامه محضری خریده بودند و ایشان فوت نموده اند و به ما گفته شد چون پدرتان وکالت داشته اند و فوت کرده اند قولنامه باطل است و باید فروشنده را پیدا کنید و قولنامه جدید بگیرید، اگر باید این کار را بکنیم چگونه فروشنده را پیدا کنیم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیازی به قولنامه جدید نیست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان قولنامه داشته باشد نیازی به تنظیم قولنامه نیست
با فوت هر یک از طرفین صرفا وکالت‌نامه منفسخ می شود و قولنامه معتبر است .
توجه داشته باشید اگر قولنامه تنظیم شده باشد نیازی به تنظیم وکالت‌نامه نیست و با قولنامه می توانید جهت تنظیم سند اقدام کنید.