مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص آپارتمان و زمین

سلام ده سال پیش شوهرم یک واحد آپارتمان بعنوان مهریه به بنده داد البته بصورت قولنامه ای داخل بنگاه تاریخ 87/4/12 ولی در تاریخ 87/10/15 همان اپارتمان را بصورت قولنامه ای بنام خواهرش انتقال داد اکنون شوهرم فوت کرده و خواهر شوهرم ادعا میکند مالک آپارتمان است و داخل آپارتمان سکونت دارد آیا بنده میتوانم با قولنامه ای که دارم اکنون ادعای مالکیت کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

طبق قولنامه داخواست اثبات مالکیت بدید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله با توجه به اینکه قولنامه شما قبل از خواهر می باشد خانه مال شماست البته کارشناس نیز کارشناسی میکند تا تاریخ نوشته دقیق مشخص شود.