مشاوره حقوقی رایگان - مشاع یا اموال

سلام، پدر بنده با پدر خوانده خودش سند اصلاحات ارضی شریک بودند، تقریبا بیش از 12 سال تقسیم اموال کردند، هرکدام در حصه خودش تصرفاتی کردند 4 سالی که هر دو شخص فوت کرده اند، اموال بین ما تقسیم شده سند عادی، نقل انتقال صورت گرفته، سندها و وصیت پدرم را عمویم نوشته، همان عمو شکایت کرده من این تقسیم را قبول ندارم شکایت تنظیم کرده، ممنون جواب زود بدید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام . مدارک و تقسیم نامه ها را در دادگاه ارایه دهید و لایحه بنویسید.