مشاوره حقوقی رایگان - استعلام زمینهای ورثه ای

سلام خدمت شما مشاورین و وکلای محترم
حدود 3سال پیش متوجه شدیم پدر مادربزرگم خان شهری بوده ودرزمان اصلاحات عرضی حدود 14سند ونسق ثبت کردندومتوجه شدیم که این اسناد دست یکی ازوراث هست که مخفی نگاه داشته وبعضی ازاقوام این سندهارو دست این شخص دیدند
حالا متاسفانه سندها رو نمیاره برای پیگیری چرا وبه چه علت بیشتر برای بالا بردن درصد سهم الارث متوسل به دروغهایی شده که مصلا من باحاجی کیک رفیقم حاجی از ثبت اسناد سندهارو کشیده بیرون وگفته وراث همه بیان امضا بدن 50درصد حق الزحمه حاجی کیک می‌شود
وازشواهد برمیاد این 14سند بیشتر از 1500هکتار هست
حالا باتوجه به اینکه ما میدانیم و مطمئن هستیم از وجود سندها چطور بتوانیم بدون وجود سندها این زمین‌ ها رو پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

اگر محل اراضی رو میدونین میتونین با معرفی زمین ها بعنوان ماترک اون مرحوم از دادگاه استعلام سوابق ثبتی زمین هارو درخواست کنین