مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن ودیعه توسط موجر و فرار موجر به خارج از کشور

سلام
در تاریخ 15 خرداد 97 اجاره ما تموم شده از 2 ماه قبلش به موجر گفتیم که می خواهیم تخلیه کنیم ولی ایشان طبق شنیده ها متواری شدن چون ملک رو با کسی مشارکتی ساختن و الان با توجه به وامی که روی سند خانه گرفتن بانک اومد برای کارشناسی برای مزایده
مبلغ رهن 32 میلیون هستش به صورت رهن کامل.
من 21 خرداد 97 اظهارنامه فرستادم ولی نمی دونم به دستشون رسیده یا نه، هنوزم ملک رو تخلیه نکردم چون پولی ندارم بخوام جای دیگه بگیرم
من واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم
از طریق تلگرام به موجر گفتم که پولم را بده ولی ظاهرا ایشون انگلیس رفتن و به من می گه همینجا بمون تا تکلیف خونه روشن شه از طریق بانک.
می خواستم راهنمایی کنید من الان باید چی کار کنم، لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگه ملک را توقیف کنیم باید از اینجا بلند شم یا نه می تونم همین جا بمونم تا تکلیف پولم شخص شه؟

پرسشگر :

موجر از اونجا یه دست خط به من دادن برای نشستن تو این ملک می خواستم ببینم این دست خط ارزش قانونی داره یا نه؟ چون نوشتن و عکس گرفتن و برای من ارسال کردن

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با توجه به اینکه بانک در حال حاضر مرتهن اول است دادگاه به نفع بانک رای صادر می نماید و شما باید مخاطب و موجر را بیابید دوست عزیز

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بطور قطع تا پایان قرارداد میتوانید در انجا بمانید