مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق خانم بعد از فوت همسر

باعرض سلام و خسته نباشید
در صورت فوت همسر و داشتن کودکی که به سن قانونی نرسیده
آیا خانم میتواند تمام و کمال مهریه ی خودرا از اموال همسر طلب کند؟
یک: درصورتی که طفل هنوز به سن قانونی نرسیده اموال پدری را میتوان تقسیم کرد
دو: اگر خانم چیزی حدود هشتصد سکه مهریه اش باشد، تمام مهریه اش تمام و کمال به وی میرسد؟
سه: و بخشی از اموال آقا کفاف تمام مهریه ی این خانم را میدهد
پس چطوری تمام اموال را خانم مصادره کرده است؟ طوری که به بچه هییییچی نمیرسه
و این آقا از پشت بام سقوط کرده و داری بیمه ی عمر بوده است
از این اموال آقا چیزی نه به پدرو مادرش میرسد نه به بچه اش
میشه راهنمایی کنید که پدر و مادر پیر این آقای فوت شده چطور اقدام کنن تا حداقل چیزی برای نوه شان برسد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله زن می تواند تمام مهریه خود را از اموال زوج مطالبه کند و اول باید مهریه پرداخت شود سپس اگر مالی ماند بین وراث تقسیم می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله بعد از فوت زوج ، زوجه میتواند دادخواست مطالبه تمام مهریه را مطرح نماید و
و طبق قانون ، مهریه زوجه ، مقدم بر ارث فرزندان می باشد
و زوجه میتواند تمام مهریه خود را از ماترک زوج مطالبه نماید
و کارشناس رسمی برای تمام ماترک زوج ، قیمت گذاری مینماید و ابتدا تمام مهریه زوجه از املاک زوج ، داده خواهد شد و مابقی املاک بین سایر ورثه تقسیم خواهد شد و

بله ولی باید ابتدا برای فرزند صغیر ، قیم تعیین بشود و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید