مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر متوفی

سلام ؛25 شهریور1374همسرم فوت نموده ،مهریه ام 114 سکه بهار آزادی عندالمطالبه است. دارایی فقط و فقط حقوق وظیفه همسرم است به مبلغ 10،350،000ریال که بین 4 ورثه پدر، مادر،همسر و فرزند تقسیم شده است.چقدر از این مبلغ برای مهریه ام تعلق می گیرد؟تشکر دل درد مندم را پذیرا باشید.

پاسخ ها :

احمد شمسي

احمد شمسي:

استان :

سلام
در صورتی که قبلا مهریه خود را دریافت ننموده اید قبل از تقسیم ماترک(دارایی متوفی)باید مهریه شما(زوجه)را پرداخت نمایند جز جزء دین متوفی محسوب می شود.

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

تمام مهريه از دارايي مرحوم و وراث به نسبت ارثي كه برده اند قابل وصول است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به توصیه همکاران توجه کنید وسریع تردادخواست مطالبه مهریه بدهید.موفق باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، پس از فوت شوهر و مورث ، دریافت مهریه از اموال وی ارزش خاص معنوی ندارد . زوجه ای که در دوران زناشویی با ایثار و گذشت خود مهریه خود را از زوج مطالبه ننموده شایسته است از استیفای این حق خود پس از فوت شوهر نیز چشم پوشی نماید که بذل آن بدون اجر معنوی نخواهد بود .