مشاوره حقوقی رایگان - تحت چه عنوانی فریب در معامله را پیگیری نمایم

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام.. بنده جهت معامله یکدستگاه سنگ فرز از طریق وب سایت فروش لوازم ... با شخص ناشناسی تماس گرفته و بنا به پیشنهاد ایشان اواخر شب و حوالی فلکه دوم تهرانپارس قرار گذاشته و با ظاهری موجه و دیندار سر قرار حاضر شده و بنده متاسفانه به لحاظ شرایط حاکم و معذورات اخلاقی به اظهارات متعهدانه ایشان مبنی بر سلامت و اصالت کامل دستگاه اعتماد کرده و مبلغی را نقدا و باقیمانده را از طریق واریز وجه به کارت پرداخت کرده و پس از مراجعت به منزل و رویت دستگاه متوجه معیوب بودن و فاقد اصالت دستگاه گردیده و مبادرت به تماس با ایشان نمودم که مکررا با رد تماس مواجه و با ارسال پیامک و یادآوری تعهدات شرعی و اخلاقی، ایشان چند دقیقه بعد تماس گرفته و اظهار داشتند در حال رفتن به مسافرت میباشند و پس از بازگشت از سفر تماس گرفته و وجه را مسترد خواهند نمود.. فلذا با به پایان رسیدن تعطیلات و علیرغم تلاشهای اینجانب بجهت اخذ وجه نهایتا به عنوان کلاهبرداری شکایت نمودم که از سوی دادگاه به دلیل عدم بزه انتسابی دائر بر کلاهبرداری منع تعقیب صادرگردید. با مشورت و راهنمائی دوستان مجددا بعنوان تدلیس شکایت کردم که اینبار نیز خانم دادیار فرمودند پرونده کیفری نمیباشد و باید حقوقی شکایت کنید و پرونده را مختومه نمودند .. لذا خواهشمندم بفرمائید برای اخذ پول خود چگونه و با چه عنوانی میباید شکایت کنم تا بیش از این دچار ضرر وزیان نگردیده و نتیجه گیرم... پیاپیش از راهنمائی جنابعالی بسیار سپاسگزارم..

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

ابتدا قرارداد را فسخ نمایید و سپس وجه ر مطالبه کنید