مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله تلفن همراه

سلام
من یه تلفن همراه خریدم از یکی از آشناهام و گفت ریجستری برات انتقال میدم الان میگه من سیم کارت رو گم کردم و نمیتونم انتقال ریجستری بدم و توی معامله منو فریب داده الان من بعد گذشت دو ماه میتونم دادخواست فسخ معامله بدم یا دادخواست انتقال مالکیت بدم
و اگر دادخواست انتقال مالکیت بدم به نتیجه میرسه یا قاضی پرونده رو رد میکنه
کدوم روش بهتره
ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دلیل خیار عیب می توانید معامله را فسخ کنيد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا دادخواست انتقال بعد اگر نشد دادخواست فسخ با ضرر وزیان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

با سلام. سیم کارت مفقودی رو میتونه یک نسخه دیگه ازش رو بگیره و مالکیت رو انتقال بده.
شما دادخواست الزام به انتقال مالکیت و رجیستری گوشی موبایل رو طرح کنید.