مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب نفقه

سلام وقت بخیر
ببخشید من سال 99 برای نفقه درخواست دادم‌و 1400 تونستم حکم جلب بگیرم (اصلا دادگاه نیومد و محکوم شد)
به دلایلی نتونستم از جلبم استفاده کنم و تازه جلب نفقه جاریه رو تمدید کردم
سوال من اینه که
با وجود اینکه رای قطعی دادگاه و از سال 1400 دارم و حکم جلبم تمدید کردم
امکان این هست که نامزدم درخواست اعسار بده؟!؟
ایشون مال داره ک صوری به اسم مادرش زده ک قابل اثباته
فقط این درخواست اعسار ایشون با رای قطعی دادگاه ک از پارسال دارم ممکنه اعسار بده ک قبول بشه یا نه ؟
اصلا شرایط اعسار دادن برای ایشون هست عایا؟ با اینکه قبلا رای اومده و زمان و مهلت دادگاه برای اعتراض ایشون کلا تموم شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج بعد از دستگیری و معرفی به زندان ، میتواند دادخواست
اعسار نسبت به پرداخت نفقه معوقه
زوجه را مطرح نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از قطعی شدن حکم یک ماه فرصت داشت برای دادخواست اعسار. شما جلب را پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند اعسار مطرح نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله همه بدهکاران می توانند تقاضای اعسار کنند.