مشاوره حقوقی رایگان - ماده 576 قانون مجازات اسلامی

با سلام.بانک از من طبق ماده 576 شکواییه داد. دادگاه بدوی منع تعقیب زد. دادگاه تجدید نظر رای بدوی را نقض و یرای بررسی و تحقیقات مجدد یه دادگاه بدوی اعاده مرد. حالا یکشال از زمان شکایت شده و تازه دادگاه بدوی یرای حضور و رسیدگی ابلاغیه داده, یعد از یکسال از شکایت این مشمول مرور زمان عدم صدور حکم نمیشه؟ و اینکه مجازات درجه جند از قوانین کیفری میشه؟ من یه محکومیت تعلیقی دارم و همزمان با همین جرم بوده. اگه محکوم بشم اون تعلیق هم ملغی میشه؟ قاعدتا چون به هم ربط داشتند باید توامان رسیدگی میشده. ممنون از توجهتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مشمول مرور زمان نمیشود
بله حکم تعلیقی هم اجرا خواهد شد مگر زمان وقوع جرم جدید مربوط به قبل از وقوع جرم تعلیقی باشد و ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

قاعدتا طبق تبصره 3 ماده 19 قانون مجازات اسلامی مجازات انفصال از خدمت درجه 7 محسوب می شود .
اگر درجه 7 را بپذیریم مرور زمان این جرم 3 سال می شود .
اگر تاریخ وقوع جرم دوم قبل از صدور حکم تعلیقی بوده آخرین دادگاه صادر کننده حکم در خصوص جرم دوم حکن قبلی را لغو و یک حکم واحد با توجه به مقررات تعدد جرم صادر می کند .
در غیر اینصورت حسب مورد متفاوت خواهد بود