مشاوره حقوقی رایگان - ثبت زمین هبه شده

با سلام. قطعه زمین کشاورزی در سال 82از طریق هبه توسط مرحوم همسرم به من واگذار شد و در قبض من بوده و هست . وقتی ماترک مرحوم همسرم بین وراث تقسیم و دستور به فروش توسط دادگستری داده شده دو سه تا از وراث نسبت به هبه زمین به اینجانب مخالف بودند اما طی دو سال پیگیری در دادگستری و نهایتا دادگاه تجدید نظر رای به نفع اینجانب صادر شد و به جز قطعه ای که به بنده هبه شده است بقیه زمین های همسرم توسط دادگاه دستور فروش داده شد و بین وراث تقسیم شد اکنون کار تقسیم ماترک 8 ماه است که تمام شده است . میخواهم زمین هبه شده را ثبت کرده و سند بگیرم. به اداره ثبت مراجعه کردم گفتند که باید رییس دادگاه به ما دستور دهد. ظاهرا وکیلم به دادگاه مراجعه کرده گفتند دادخواست بدید و لازم است که در یک جلسه وراث همگی حضور داشته باشند . سوال بنده این است که آیا مگر رضایت وراث برای ثبت زمینم لازم است ؟ به چه دلیل رییس دادگاه اینطور گفته ؟ چون ما بعد از فوت همسرم زمانی هم که برای تقسیم ماترک به دادگاه مراجعه کردیم اصلا چند تا از وراث راضی نبودند ولی چون هبه نامه اصالت داشت و شهود قسم داده شدند و اثبات شد که زمین در قبض من هست دادگاه تجدید نظر استان به نفع من رای داد و زمین به من واگذار شد. لطفا راهنمایی بفرمایید که برای گرفتن سند چکار کنم و آیا نظر وراث اهمیتی دارد یا رییس دادگاه منظور دیگری از حضور وراث داشته؟ با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هبه تنفیذ شده میتوانید نامه بگیرید توضیح ندادید که گفتند چه دادخواستی بدهید