مشاوره حقوقی رایگان - در مورد هبه

پدرم بزرگم يه قطعه زمين به مادرم هديه داد مادرم تو زمين درخت گردو كاشت بعد از ده سال زمين بدون اجازه فروخت
ما براي خريدار شكايت كرديم پدر بزرگم محكوم شد در اين بين مادرم و پدر بزرگم فوت كردن بعد از ١٨ سال قاضي حكم به نفع خريدار داده چيكار مي تونيم بكنيم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید ورثه ، سند را به اسم خریدار انتقال بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال ابهام دارد باید توضیحات بیشتری بیان کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد...
وانگهی نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعتراض باید کرد البته قبل اعتراض نیاز است که دلایل بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فروش از ناحیه پدر بزرگ دال بر رجوع از هبه بوده است . ولی درخت متعلق به مادرتان است .
البته در سوال تعارض دیده می شود . چون یک بار فرمودید پدربزرگ محکوم شده .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و رای دادگاه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر قانونی به حکم اعتراض کنید