مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال از پدر

باسلام و احترام.
اگر در معامله بین پدر و پسر در چند قطعه زمین با موقعیت مشخص و ثمن معلوم و کل ثمن معامله 500 میلیون تومان باشد که پدر 200 میلیون را در قبال خدماتی که قبلا بهش شده بخشیده و مابقی ثمن باقی مانده سیصد تومان را در مبایعه نامه نوشته نقدا دریافت کرده و تمام شرایط یک مبایعه نامه در آن رعایت شده است. فقط چون زمینها سند رسمی ندارند تاریخ دفتر خانه مشخص نشده مبایعه نامه شاهد دارد مهر بنگاه دارد و هیچ شرط فسخ درآن آورده نشده و تمام خیارات بجز خیار تدلیس بااقرار طرفین ساقط شده است.معامله خارج از بنگاه انجام شده و فقط جهت کتابت قانونی به بنگاه رفتیم علاوه برآن اقرارنامه دستی با امضاء شاهد داده که همه مفاد مبایعه نامه انجام شده و هرگونه ادعا رادراین زمینه این مبایعه نامه ازخود ساقط کرده است . برای پرداخت نقدی رسید بانکی چیزی ندارم. (بخشی از این مبلغ بصورت هزینه های درمانی و نقدی پرداخت شده و مبلغی نیز بعنوان ودیعه پیش من است جهت هزینه های آتی بااطلاع شهود قولنامه )
1- آیا پدرم بدلیل عدم پرداخت مبلغ کامل مبایعه نامه میتواند در زمان حیات خود مبایعه نامه را باطل نماید .
2- آیا سایر فرزندان بعد از فوت پدر میتوانند به پرداخت نقدی ثمن ایراد وارد کرده و مبایعه نامه را باطل نمایند .
لازم به ذکر است پدر برای سایر فرزندان نیز زمین درزمان حیات داده است که نوشته آنها حکم هبه دارد که در تصرف آنها میباشد .
باتوجه به اینکه درهبه باید قبض انجام شود ومن استان دیگر هستم واین امکان وجود ندارد اموالش رادرقالب مبایعه نامه در زمان حیات به من منتقل کرده
باسپاس از شما دوستان محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این مدارک عادی به تنهایی کفایت نمی کند جواب دوتا سوال آری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیازمند مشاوره و بحث مفصل دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک نیازمند بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما نمی‌تواند بابت عدم پرداخت معامله را فسخ کند مگر اینکه شرط کرده باشید البته برای پاسخگویی دقیق نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هیت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مستندات نیاز به بررسی شود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
معامله درست و صحیح و قابل ابطال نیست مگر فقط باقیمانده ثمن

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به علت طولانی بودن سوال بهتر است مشاوره بگیرید بله در هبه ایجاب و قبول و قبض باید صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، قرارداد صحیح است و قابل فسخ و ابطال نمیباشد مگر
مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد