مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه همسر فوت شده از اموال شوهر فوت شده با وجود همسر دوم

سلام ، مادر من در سال 51 با پدرم با مهریه 15 هزار تومان ازدواج کرده بودند و حاصل این ازدواج 3 دختر و یک پسر می باشد . پدرم در سال 70 بدون اجازه مادرم ازدواج دوم داشتن و ازاین ازدوج هم یک فرزند پسر دارند و مهریه همسر دوم هم500 سکه می باشد .
در سال 81 مادرم و سال 87 پدرم فوت کرده اند . حالا بعد از این سالها برای تقسیم ارث اموال پدرم که مقداری زمین با اسناد دستنویس و روستایی که حدود 3 میلیارد ارزش دارد ، این خانم طلب مهریه 500 سکه ای خود را کرده اند .
از نظر حقوقی ، سهم ما و مهریه مادرم از این اموال به چه صورت است . قابل ذکر است در زمان حیات مادرم ، پدرم فقط هفته ای یکبار به منزل می آمد و از پرداخت نفقه و مابقی وظایفش امتناع می کرد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وراث مادر می توانند مهریه وجه نقد را به نرخ سال فوت زوج دریافت نمایند پس از پرداخت دیون چنانچه از ماترک باقی بماند بین وراث به نسبت سهم پرداخت می گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وراث مادرتان هم می توانند برای مطالبه مهریه به نرخ روز اقدام کنند.