مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته بدون تاریخ اما مبلغ دارد ...

باسلام
شوهرم دیماه 92 مبلغ دوازده میلیون پول از کسی گرفت و یه چک به مبلغ چهارده و نیم میلیون بهش میده، که طرف مقابل با اصرار به دلیل قلم خوردگی چک مبلغ شانزده میلیون هم سفته بدون تاریخ ازش میگیره ،،، در فروردین 94 مبلغ ده میلیون از پول چک رو بهش پرداخت کرد که با دیرکرد و.. هفت میلیون ماند و تاکنون به دلیل وضعیت مالی نپرداخته ... الان طرف بر روی سفته ها که به عنوان ضمانت بوده و پولی در قبالش به شوهرم نداده اقدام کرده است .. آیا میتوانیم علیه او شکایت کنیم، باعنوان اینکه که پولش سودی بوده ،،،، حتی هفت میلیون پول و دیرکردش هم قبول کردیم که بپردازیم اما میگوید نه باید سفته رو بپردازید

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام شما به سختی میتونید نزول رو در محاکم ا ثبات کنید بهتره دعوای استرداد چک‌ها رو بدید و اگر در سفته ضمانی بودنش رو قید نکردید جهت مشاوره حضوری به دفتر وکیل مراجعهذکنید