مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام وقتتون بخیر
بنده از طرف یه خانم مورد اتهامات واهی و کذب متعدد در حالی قرار گرفته بودم که زمان اتهامات کلا یه شهر دیگه بودم و شکایت وی توسط دادسرا که کلا بنده را احضار نکرد با متن (عملی ایذایی و واهی و تلافی جویانه)به نفع بنده قرار منع تعقیب صادر شده بود و حالا بنده شکایتی بر علیه وی با موضوع (انتشار محتوای مجرمانه در رسانه و مطبوعات منتهی به هتک حرمت اشخاص) توو دادگاه دارم و بلیط رفتو برگشت نیز به دادگاه ارائه کردم و اکنون در قسمت خلاصه پرونده نوشته (قرار اعدادی صادر شد) و در روند کار پرونده ثبت شده (در تاریخ 1401/05/08 وقت نظارت به لحاظ طبق دستور قضايي وقت تعيين شده ابطال و وقت ديگري تعيين شد. تجدید و برای تاریخ 1401/06/07 تعیین گردید).
اگه منظور دستور کارشناسی باشه یعنی در مورد چی کارشناسی باید بشه؟
تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرارهایی است جهت تکمیل پرونده برحسب موضوع مانند تحقیقات و معاینه محلی وکارشناسی و..‌

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارهای اعدادی دیگری نیز هستند که ممکن است یکی دیگر از آنها باشد