مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اسناد

سلام در اسفندماه 96 قرارداد خرید دستگاهی را با فروشنده امضا کردم (بدون قید خسارت در صورت اختلاف) و مبلغی را فی المجلس پرداخت نمودم و دستگاه را تحویل گرفتم و جهت پرداخت الباقی ثمن معامله چک به مبلغ 54 میلیون تومان دادم و برای ضمانت پرداخت، وکالت فروش سند ملکی و سند خودرو گذاشتم (قید در قرارداد). در موعد چک امکان پرداخت کامل نداشتم و مبلغ 15 م به حساب فروشنده واریز کردم و 39 میلیون تومان از بدهی اینجانب باقی ماند. فروشنده بعد از پنج ماه انتظار، بدون اطلاع اینجانب ملک مورد ضمانت را به قیمت 46 میلیون فروخت و همه مبلغ را برداشت (7 میلیون بیشتر از طلب خود) و استرداد چک و سند خودرو اینجانب را به پرداخت خسارت بیشتر منوط می کند. اینجانب دادخواست با مضمون فوق را ارسال نمودم و خوانده شده به محض متوجه شدن موضوع شکایت اینجانب اقدام به برگشت نمودن چک های در نزد خود را نمود.
از آنجا که اینجانب شکایت همراه اعسار را تقدیم نموده ام دادگاه مشهد برای یک ماه آینده وقت رسیدگی به اعسار را داده است و تقاضای وکالت با هزینه کم برای نتیجه گیری در فرصت کمتر را تقاضا دارم.

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

بصورت حضوری به یک وکیل ساکن مشهد مراجعه کنید