مشاوره حقوقی رایگان - قاضی اجرای احکام

باسلام
برادر بنده به جرم اخلال در نظم عمومی به 6ماه حبس توسط دادگاه تجدیدنظر محکوم شده / بدون سابقه هست و دارای مقام در مسابقات استانی هستند و ورزشکار /ایا در صورت موافقت قاضی بدوی و موافقت قاضی اجرای احکام میتوان 6ماه حبس را تبدیل به جزای نقدی کرد؟ باتوجه ب شرایطی که برادرم دارد

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اظهارات شمت بله ممکن و محتمل است اما باید دقیقا مشخص شود که جرم ارتکابی چه چیزی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حکم قطعی شده است
شما میتوانید بعد از تحمل 1/3 از مجازات به قاضی اجرای احکام ،
درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حبس به جزای نقدی تبدیل نمیشود اما میتوانید تسلیم به رای دهید تا میزان ان کاهش یابد و بعد از مدتی از قاضی اجرای احکام درخواست رای باز دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان گفت آری یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تمکین به حکم از تخفیف مجازات برخوردار می شوند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می تواند تمکین به حکم نماید