مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام وقت بخیر، من مبلغ 80میلیون سفته دست شخصی داشتم یک سال و نیم پیش فقط یکبار از من شکایت کرده و حکم جلب گرفته و بعد از صحبت با ایشون وقت دادن و دیگه پیگیری نکرده و شکایت نکرده و حالا برای من پیامی اومده که پرونده شما به شعبه اجرای مدنی شهر خودم واصل شده و در صورت نیاز باید مراجعه کنم و گفته این پیام با تاخیر ارسال شده، حالا من سوالم اینکه چرا با وجود اینکه دیگه پیگیر شکایت نشده الان برام این پیام اومده و اینکه ممکنه ابلاغیه برام بیاد درصورتی که دوباره ازم شکایت نکرده، و اینکه با وجود ثبت نام در سامانه ثنا ممکن هست مامور برای دادن ابلاغیه در خانه بیاد؟
باتشکر و سپاس از شما

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

احتما پیگیر شکایت یا به عبارت درست تر پیگیر پرونده شده و برای شهرستان محل سکونت شما نیابت اخذ شده و امکان توقیف انوال و حتی جلب شما وجود داره.