مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر قبلی ساختمان

سلام
ساختمان ما 64 واحد داره مدیر قبلی جلسه گذاشت و فقط مدیریت رو با امضا و انگشت چند نفر تحویل بنده داد وقتی به اداره آب و برق مراجع کردم دیدم بدهی داره الان توی دوجلسه با مدرک بهشون ثابت کردم که بدهکاری داره اما میگه به من مربوط نیست و با توجه به فاکتور هام من از تمام شارژ ها هزینه کردم و به من میگه تو مسئولی و دیگه تحویل نمیگیرم و بنده هم از شارژها مبلغی دادم که اب و برق ساکنین قطع نشه
ضمنا اعلام کردم که بنده انتقالیم به شهر دیگه درست شده و از بین خودتون مدیر تعیین کنید اما نه توی جلسات کسی میاد نه اینکه مدیریت کسی قبول نمیکنه
خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ممنونم میشم پاسخ سوال رو بدید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دوباره جلسه تشکیل دهید و مدیر انتخاب کنید .

پرسشگر :

خسته نباشید اینو خب همه میدونن

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به صورت رسمی ضمن ارایه مدارک مثبته مرتبط از قبیل بدهی ها و همچنین پرداختی های خود اقدامات لازم را به منظور استعفا انجام دهید