مشاوره حقوقی رایگان - مادر و پدر

من میخوام بدونم وقتی دختر 27 ساله خوابه و پدرش ازش لب گرفته جرم هست و میشه ازش شکایت کرد؟ و اینکه میشه از مادر هم شکایت کرد به جرم اینکه وقتی پدر برای دفاع از خودش گفته خوب بچمه! مادر هم حرفشو قبول کرده و کوتاه اومده و پدر رو از خونه ننداخته بیرون! (پدر و مادرم به تازگی از هم طلاق گرفتن ولی مادرم اونو بیرون نکرده)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اینکه پدر ومادر شما طلاق گرفته اند به هم محرم نیستند وورود پدر به خانه مادر خود جرم رابطه نامشروع است ومی توان از وی شکایت کرد اما نیاز به ادله محکمه پسند دارد جهت اثبات .کلا رابطه نامشروع جرمی است که چون شرع تاکید کرده قضات وارد تفحص نشوند لذا برارسیدگی نیاز به دلایل محکم مثل شهادت شهود ویا ...دارد وبه همین سادگی وارد نمی شوند وچون بین شما وپدر رابطه محرمیت هست لذا درصورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت چون سو نیت وی قابل احراز نیست لذا اگر فکر می گنید پدر کمی اعمال نامتعارف ازخود انجام می دهد از او دوری کنید