مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

با سلام
من دوستم 14 سالشه و مدتیه که در خانه مورد آزار و اذیت و دستمالی شدن توسط پدرش قرار میگیره و مادرش کاری انجام نمیده به شدت کنترل میشه و نه از خونه می‌تونه بیاد بیرون و نه گوشی داره که به کسی اطلاع بده و فقط تو مدرسه هست امکانش هست از پدرش شکایت کنه ؟
و الان من باید چیکار براش انجام بدم که از این مصیبت راحت شه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ضمن درود خداوند بر شما دوست متدین و عزیز
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نماید …..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با شما ه تلفن 123,تماس بگیرید و گزارش بدهید در ضمن حتما به نزدیک ترین دادسرای عمومی محل زندگی وی مراجعه و مراتب را به دادستان محل اعلام کتید ترجیحا حضوری و کتبی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سریعا موضوع را به اورژانس اجتماعی گزارش دهید