مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز پدر به دختر

سلام 21 سالمه پدرم الکل مصرف میکنه و دختر هستم گاهی حرفای رکیک میزنه و از چیزایی خصوصی میگه از لب گرفتن بگیرین تا اینکه اندام خصوصی من چطوره به خونواده پدرو مادریم گفتم کاری برام نکردن و من مادرم مریضه پیش پدرو مادرشه چیکار کنم ؟
تورو به خدا قسم کمکم کنید اون منو کتک میزنه و من اذیت هستم و توان مالی ندارم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سریعا به دادسرا مراجعه و شکایت کن که تامین جانی نداری

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر تهران هستید تماس بگیرید بطور رایگان جهت کمک به شما حاضر هستم واگر در شهرستان هستید حتما فردا به نزدیک رین دادسرای محل زندگی مراجعه و به دادستان محل اطلاع دهید