مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام وقت بخیر

دوست من از طرف پدرش بهش تعرض شده اما رابطه صورت نگرفته و فقط لباس هاش رو دراورده و بهش دست درازی کرده دوست من یک برادر و خواهر بزرگتر داره که برادر و مادرش از این موضوع با خبر هستند اونها پدر دوستم رو از خونه انداختند بیرون ولی دوباره برگشته و کاری از دست مادرش بر نمیاد وضعیت مالیشون ضعیفه و توی روستا زندگی میکنن برای برادرش هم مهم نیست و فقط به زندگی خودش فکر میکنه و اینکه دوستم 14 سالشه کاری از دستش بر نمیاد مادرش هم نمیتونه طلاق بگیره یا بره جای دیگه با دخترش زندگی کنه چون هیچکس رو نداره و پدرش هم زیر بار نمیره که این کار رو کرده

سوال:

ایا راهی هست که بشه اثباتش کرد؟

اگر ازدواج کنه تو این سن کم به صلاحشه یا تو همون خونه زندگی کنه؟

ایا مدرسه و پلیس از این موضوع خبر دار بشند دوستم رو از خانواده دور میکنند و به خوابگاه منتقل میکنن؟

عاقلانه ترین راه چیه؟

من چطور میتونم کمکش کنم؟

پاسخ ها :

آزار جنسی توسط پدر آزار جنسی تجاوز جنسی