مشاوره حقوقی رایگان - نظر به عدم امكان اجرای مفاد نیابت به مهلت عدم وصول ضمايم پرونده به مرجع معطی نیابت اعاده شده

با عرض سلام‌ و خسته نباشید. این چه معنی داره برای من زیاد واضح نیست لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی بدون انجام مفاد نیابت ، پرونده به مرجع اعطاکننده نیابت برگردانده میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون پرونده ناقص ارجاع شده برامحل نیابت به همین خاطر امکان اجرا نبوده لذا پرونده را به مرجع اولیه برگشت دادند