مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن دخترخوانده

با سلام یک سوال داشتم درخصوص انحصار وراثت
ایا دختر خوانده ارث میبرد؟
اگر اسم دخترخوانده در شناسنامه شخص فوت شده باشد آیا ارث به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
دختر خوانده ارث نمی برد لکن برای اثبات این موضوع باید تقاضای اصلاح شناسنامه و حذف نام دختر خوانده از شناسنامه را مطرح نمایید.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

خیر وفق مواد 15 و 17 قانون حمایت از کودکان بی سرپرست ،ارث به دختر خوانده مانند فرزندان زیستی تعلق نمی گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وراث حین الفوت متوفی در گواهی انحصار وراثت باشد ، ارث تعلق میگیرد . مگر انکه مخالفتی در میان باشد و به اثبات برسد