مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جعل سند رسمی

با سلام .. دفترخانه 20 سال پیش ی سند وکالت تنطیم کرده و الان وراث وکیل ادعای جعل کردند و کارشناس هم جعلی بودن امضای موکل رو تایید کرده ...آیا این جرم مشمول مرور زمان میشه؟ بعضی از دوستان اعتقاد دارند مرور زمان فقط در جرایم قابل گذشت مصداق داره لطفا نظر خودتون رو اعلام فرمایید.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
مشمول مرور زمان است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

مرور زمان فقط در جرایم قابل گذشت اعمال میشود و در جرم مربوطه که جعل اسناد دولتی و از جمله جرایم غیر قابل گذشت می باشد ،مشمو ل مرور زمان نمی شود و قابل پیگیری است.