مشاوره حقوقی رایگان - جعل در اسناد رسمی و جعل اسناد

باسلام من یک قطعه زمین به مساحت 5000هزار متر است که ارس از پدر م به ما رسیده است زمین در شهرستان است که یک نفر بایک وکالت جعلی با اثر جعلی وامضا جعلی از دفتراسناد رسمی گرفته وخود را صاحب ملک حساب می کندوها این اثر انگشت امضا جعلی شکایت کرده دوم اشنادارددر دادگاه دیدن توجه به اسناد جعلی می گوید که مرور زمان بهش خورده آیا برای جعل اسناد مرور زمان قابل قبول است یانه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.خیرجرم جعل همواره جریان داشته و می‌توان در صورت پیگیری و در هر زمان به علت اینکه مجازات این جرم یک مجازات آنی است آن را پیگیری کرده و مراحل آن را به پیش برد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مگر چند سال از وقوع جعل گذشته است ؟
زمین سند رسمی داشته از اول ؟
پاسخ شما در این آیتم نمی گنجد در صورت تمایل تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً آنچه در محاکم و رویه قضایی متداول است جرم جعل و استفاده از سند مجعول مشمول مرور زمان بوده و قابل تعقیب نخواهد بود