مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جعل مبایعه نامه

با سلام. سه مبایعه نامه دو تا در سال 1395 در دادگاه حقوقی علیه من ارائه شده است و یکی در سال 1396 ارائه شده است. و منجر به ابطال سند رسمی من شده اند. من در سال 1399 اردیبهشت اقدام به ثبت شکایت جعل نموده ام. جعلی بودن مبایعه نامه ها هم توسط کارشناس جعل در شعبه بازپرسی محرز شده است. لیکن در شعبه کیفری به استناد قانون مرور زمان شکایت رد شده است. در صورتیکه قانون مرور زمان در برج تیر 1399 ابلاغ شده است. آیا این حکم صحیح است ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهکار قانونی دارد تماس بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر جعل اسناد عادی بوده بله طبق ماده 106 قانون مجازات اسلامی مشمول مرور زمان شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی دادنامه صادره است
در جعل اسناد عادی ، شمول مرور
زمان یک سال شکایت ، بستگی به مبلغ مورد جعل خواهد داشت

طبق قانون مجازات اسلامی ، مرور زمان شکایت فقط در جرائم قابل گذشت امکانپذیر است
.در مورد جعل اسناد رسمی مشمول مرور زمان نمیشوند
و ...

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

مرور زمان در جرائم قابل گذشت یک سال است که در قانون کاهش سال 99 به آن اشاره شده است.
مرور زمان مدنظر بر اساس میزان مجازات بزه جعل است که در تصمیم دادسرا لحاظ شده ‌ قانون آن نیز قبل از سال 1399 تصویب گردیده است.
امکان طرح دعوی حقوقی وجود دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مرور زمان جرم جعل و استفاده از سند مجهول یک سال از تاریخ اطلاع از آن می‌باشد