مشاوره حقوقی رایگان - خرید و ساخت و ساز

سلام. خسته نباشید، بنده زمینم را برای ساخت و ساز در اختیار سازنده قراردادم، طبق قرار بنده 120 متر سهم دارم و الان قصد گرفتن دو واحد جمعا 140 متر را دارم و باید مابه التفاوت 20 متر را پرداخت کنم، ملک طبق قرارداد باید اسفند ماه آماده میشد که با شش ماه تاخیر و در اول مهر آماده می شود:
سوال 1) سازنده با فشار بر اینکه طبقات درخواستی را میخواهم بفروشم بیایید مابه التفاوت را بدهید به ما فشار می آورد و ما می گوییم طبق قیمت اسفند به شما پول می دهیم و حتی ایشان باید ماهیانه به ما جریمه بدهند.
سوال 2) آیا باید مبلغی از پول 20 متر را برای انتقال سند نگه داریم؟
سوال 3) و طی چه سندی ما پول را به ایشان بدهیم که بعدا مشکلی پیش نیاید؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
تمامی موارد قیمت و اقساط پرداخت و زمان آن و تغییر قیمت و خسارات باید در قرارداد لحاظ شده باشد و بر اساس آن اقدام گردد, قطعا اقساطی در زمان تنظیم سند باید پرداخت گردد