مشاوره حقوقی رایگان - مامور کار معین

بنده دو دوره یکساله خودم تقاضا دادم به شرکت های دیگه مامور شم دکترا میخونم کمی راحتر باشم نیروی قراردادی فولاد هستم نیروی معاونت طرح و توسعه
اداره کار به من میگه شما غیر مستمر هستید آیا صحیح است؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مستمر و غیر مستمر، مربوط به شما نیست بلکه این عبارات به ماهیت فعالیت شما مربوط می شود گاه یک فعالیت و کار مستمر هست گاه غیر مستمر و مصداق دوم، از این عبارات مربوط به پرداخت هایی است که به کارگر تعلق می گیرد مثلا اضافه کاری، پرداخت غیر مستمر است چون ممکن است شما در یک ماه فلان مبلغ اضافه کاری و یافت نمایید و در ماه دیگر مبلغی دیگر. لذا اگر اداره کار از این اصطلاح برای شما استفاده کرده منظورش به دریافتی های شماست که خیلی از دریافتی های شما از نوع غیر مستمر بوده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مستمر یا غیرمستمر بودن براساس نوع کار و وظیفه ای که به آن اشتغال دارید مشخص میشود