مشاوره حقوقی رایگان - افت شنوایی در سربازی

باسلام
من در موقع سربازی در حین تیر اندازی در میدان تیر دچار افت شنوایی شده ام بطوری که الان خواستم استخدام نیروی انتظامی شوم بعلت افت شنوایی 50 درصد گوش راستم از معاینه پزشکی رد شده ام می خواستم بدانم اگر از یگانی که من در ان دچار افت شنوایی شده ام شکایت کنم به من دیه تعلق می گیرد. من همچنین توسط پزشک گوش معاینه شده ام و نوار گوشم موید گفته من هست. باتشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه ارتباط افت شنوایی با میدان تیر را اثبات کنید بله میتوانید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام . شما در سربازی یک بیمه حوادث دارید که در صورت اتفاق یا حادثه مشمول چنین موضوعاتی می شود .بله می توانید برای دریافت دیه اقدام کنید.