مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام وقت به خیر بنده سال 97تیر ماه یک دستگاه خودرو هوو را به صورت نصف نقد و نصف اقساط از نمایشگاه خریداری نمودم به علت خرابی ماشین ماه مهر ادر و دی و فروردین را پرداخت ننمودم با اینکه با نمایشگاه صحبت کردم که وام دارم و اقساط عقب افتاده پرداخت می نمایم ماشین در اردیبهشت توقیف شد که یک هفته بعد مبلغ بیست میلیون و دو هفته بعد از ان مبلغ پانزده میلیون واریز شد به حساب نمایشگاه و اقساط عقب افتاده تسویه شد ولی نمایسگاه همه اقساط را می خواهد در صورتی که چک ها را فروخته و در قرارداد در صورت عدم پرداخت سه ماه متوالی باید توقیف میشد الان تهدید به مزایده نمودن برگه قرارداد را به ما تحویل ندادن از لحاظ قانونی چه راه حلی وجود دارد آیا با داشتن فقط همین یک وسیله که وسیله درآمد و امرار معاش است جز مستثنیات دین نیست در صورت مزایده گذاشتن چه مدت زمان می برد ؟؟؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام شما بصورت حضوری با در دست داشتن مدارک با یکی از همکاران مشورت نمایید

پرسشگر :

پلاک و کارت ماشین به نام ماست و فیش های واریزی رو داریم ایا کلاهبرداری کردن چون ما برگه قرارداد نداریم ؟؟؟ هر روز یه حرف جدید میزنن

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مزایده باید از طریق دادگاه باشد ولاغیر شما می توانید با توجه به تسویه موارد با در دست داشتن قرارداد الزام ایشان به تنظیم سند و رفع توقیف خودرو را تومان از دادگاه بخواهید